In de cover met...

In deze nieuwe rubriek vragen wij spraakmakende zorgprofessionals, auteurs of redactieleden het hemd van het lijf! Iedere editie kun je vooraf vragen insturen die na een kleine selectie gesteld worden in het interview. De geïnterviewde kiest de leukste of beste ingezonden vraag en de winnaar krijg een leuk prijzenpakket toegezonden. Wij wensen je veel plezier met deze nieuwe reeks!


Editie 3 | Froukje Verdam & Claire Loots

Tijd voor de derde editie van 'In de cover met'! Ditmaal met Froukje Verdam, auteur van Zelfzorg voor de jonge dokter, KNO-arts en oprichter van Zorgvoordedokter.nl tezamen met Claire Loots, huisarts en oprichter van Leading Doctors. Hun gedeelde missie is de mens in de zorg centraal te stellen. Deze aflevering zal gaan over medisch leiderschap.

Heb jij de cadeaubon ter waarde van € 250,- en een gesigneerd exemplaar van Zelfzorg voor de jonge dokter gewonnen? Bekijk dan snel onderstaande video!

Prijswinnaar? 

Uit alle inzendingen heeft één iemand een door Froukje gesigneerd boek en cadeaubon gewonnen. 

Benieuwd of jij dit bent? Bekijk dan de video!

 

 

 

 

 

Editie 2 | KoffieCo de podcast - Doris, Tessa en Tiara

 “Wat voor soort dokter wil jij worden? Welke verschillende carrièremogelijkheden binnen de medische sector of daarbuiten zijn er? Met deze vragen probeert KoffieCo je te helpen. In deze tweede editie van In de cover met zijn Doris, Tessa en Tiara het hemd van het lijf gevraagd. 

 

 

 

 

 

Editie 1 | Veerle Smit en Romée Snijders

In de eerste editie van In de cover met... kregen Romée Snijders en Veerle Smit van Compendium Geneeskunde een flink vragenvuur voor hun kiezen. Dat zij nog steeds erg populair zijn, blijkt wel uit alle reacties die wij hebben ontvangen. Veel dank voor alle inzendingen! Het is een erg leuk interview geworden en wij wensen je dan ook veel plezier met kijken! 

Bekijk hier alle producten van Compendium Geneeskunde.

 

 

 

 

Scroll to top